HormonBalans!

Känner du att livet svajar ibland? Vill du lära dig enkla verktyg som ger dig ny energi och får hormonerna i balans? Varmt välkommen till en workshop för ditt hormonsystem. Vi inleder morgonen med ett medicinskt HormonyYoga-pass med fokus på våra olika hormonkörtlar.  Passet är vitaliserande för hormonsystemet, ger djup återhämtning, mjukar upp spänningar och ger ökad livskraft. Vi avslutar passet med en skön vila i ett klang- och gongbad samt en meditation för hormonbalans och stressreducering.

HormonBalans passar dig som befinner dig i förklimakteriet, klimakteriet eller menopaus, har sköldkörtel-obalanser, PMS, utmattade binjurar (förhöjd stressnivå).

Vi avslutar morgonen med en värmande kopp te samt delning & reflektion för ökad förståelse om vad det innebär att vara kvinna i olika faser och hur du kan stötta dig själv samt yogiska livsråd och yogaövningar att ta med i vardagen.

OBS! HormonYoga är ej lämplig för kvinnor som haft hormonbaserad bröstcancer, gravida samt kvinnor under IVF-behandling.

En morgon för dig som vill lära dig mer om ditt hormonsystem och hur du kan skapa balans när livet ibland känns svajigt !

En skön morgon!
Innehåll: 
- HormonyYoga-pass inkl meditation
- Vila i klang-& gongbad
- Avslutande testund med reflektion & delning. Du får yogiska tips och övningar att ta med i vardagen.

Datum: Sön 27 oktober
Tid: kl 09.00 – 11.00 
Plats: Studio YogaCare, Martinvägen 22 
Boka här! Alt anna@yogacare.se
Pris: 450 kr 

Varmt välkommen!