Sköna tips i april!

Upptäck din Hado-potential
Enligt forntida kinesisk medicin och filosofi frigör allt energi eller chi. I den japanska andliga gemenskapen är hado en liknande livskraftsenergi som omfattar helande egenskaper och transformerande krafter. Bokstavligen översatt betyder det vågrörelse eller vibrationer. När vi väl är medvetna om det i vardagen kan hado utlösa stora förändringar i vårt fysiska utrymme och emotionella välbefinnande.

I The Healing Power of Hado delar Toyoko Matsuzaki historier om sina upplevelser som en hadomästare, avmystifierar hado-energi och förklarar hur vi kan komma åt denna unika kraftkälla. 

Maximal Vila!
Man smälter djupt in i denna position och försvinner in i ett annat universum!
Hur: Ställ upp kuddarna och ha filtar till hands. Du behöver starkt stöd för ryggen. Antingen kan du ta flera tjocka kuddar, t ex soffkuddar eller ställa upp allt mot en vägg. Ha en mjuk matta eller filtar underst och kuddar under armbågarna, händerna, knäna och hälarna. Alla delar ska få stöd. Kliv nu ner i den här "fåtöljen" och luta ryggen mot kuddarna. Se till att kudden i ryggen kommer nära ända nertill ryggslutet.
VILA OCH NJUT!!!

Njut av kallbryggt Sencha-Mint!
När man hör ordet 'kallbryggt', tänker de flesta av oss på kalltbryggt kaffe, men det fungerar lika bra med te (om inte ännu bättre).

Att dricka kallbryggt te är ett perfekt sätt att avnjuta te om man inte känner att man vill ha en varm dryck. Det ger oss vätska samt viktiga och hälsosamma mineraler och vitaminer som teet har att erbjuda. 
Vare sig du försöker minska alkohol intaget, hitta ett alternativ till läsk, saft eller energidrycker kan kallbryggt te vara ett alternativ för dig. 

Kallbryggt te är inte bara en väldigt uppfriskande och trevlig dryck, den har även väldigt bra hälsofördelar. 
Om vi låter teet brygga i kallt vatten längre än 8 timmar blir mängden av antioxidanter i vattnent mer än när vi varmbrygger samma te. Kallbrygg teet över natten, då hinner teet ge en ordentlig smak till vattnet och ge den högsta graden av hälsoeffekter. 
Info från We B Tea
Här kan du  beställa teer från min yogashop!