Sköna tips i sommar!

Regnbågsmat!
Naturens skafferi innehåller ett spektrum av färg, form och konsistens att inspireras av!
Med den här boken kan du koppla samman kroppens ursprungliga visdom med vår moderna livsstil. Regnbågsmat presenterar ett hållbart sätt att leva, tillaga och äta mat på. En väg som inspirerar till livslust, glädje och välmående!
Här får du energigivande recept för hela dagen. Från frukostar med smoothies, juicer och bowls till mängder av fantastiskt goda maträtter som passar både vardag och fest. Självklart även efterrätter och godsaker som du kan njuta av alla dagar i veckan. Allt i regnbågens färger!

Av Annika Panotzki

Raw jordgubbsbollar
Vad kan vara godare är rosa jordgubbsbollar. Som dessutom är busenkla att göra. Ladda frysen!!! (typ 10 stycken om du kan hålla dig från att provsmaka smeten)
1 dl frysta jordgubbar
1 dl naturella cashewnötter
1 dl riven kokos + lite extra att rulla i
Kör allt i en mixer alt använd mixerstav, rulla smeten till bollar och doppa snabbt i riven kokos. Ät direkt eller förvara i frysen.

Bollarna går så klart att smaksätta med mängder av olika kryddor – vanilj, kardemumma, kanel, lakritspulver och citron för att bara nämna några … Eller så låter du dem vara precis som de är, ty jordgubbar är väldigt gott i sig.
Recept: FoodPharmacy

Skrubba mera!!
Vad kan väl vara underbarare än ett välbehövligt fotbad! Dina fötter som bär dig genom dagarna, genom livet! De är verkligen förtjänta av extra omvårdnad speciellt på sommaren.

Så häll upp en skönt fotbad. Sätt dig en stund och bara njut. Skrubba gärna dina somarfötter med t ex en socker/saltskrubb. Du blandar en skrubb väldigt enkelt själv. Blanda lite kokosolja med socker alt salt i en skål till lagom konsistens. Om du vill kan du droppa i en eterisk olja som du gillar. Skrubba och massera dina fötter en stund. Skölj av med ljummet vatten. Det fina är att fötterna samtidigt blir insmorda av kokosoljan.

Njut av dina glada och lena fötter!