YogaCoachning
- för minskad stress!


Vill du lära dig enkla verktyg för att sänka din stressnivå och skapa balans i vardagen? 

Som din YogaCoach guidar jag dig i olika tekniker hämtade från medicinsk yoga och mindfulness, två flertusenåriga tekniker som i modern forskning har visat sig skapa stora hälsovinster. Tillsammans går vi igenom olika alternativ och kommer vi fram till vilket upplägg som passar bäst för just dig. På så vis sparar du massor av tid och energi och du uppnår det resultat du önskar!

Små, små doser av regelbunden träning i vardagen har visat sig ge stora hälsovinster och ökat välmående. Tilllåt dig att landa mjukt in i våren! 

Invetstera i 5 st coachtillfällen & få den 6:e fri!
Pris 60 min: 900 kr

Ord från en klient: Yogapassen med dig är den bästa investeringen jag har gjort för min kropp och mitt jag. Att ge sig tid att meditera, koppla bort vardagen och reflektera. Övningarna är lätta att ta till sig och kan plockas in i mitt vanliga, inrutade liv. 

Om yogaterapeuten
Anna Elinder är yogaterapeut, MediYoga lärare, mindfulness-och YinYoga instruktör samt yogamassör. Anna är utbildad bl a på MediYoga Institutet, Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut inom yoga och meditation.