Vad är yogamassage?!!

Yogamassage är en form av ayurvedisk massage som är utvecklad av Kusum Modak, verksam i Indien. Yogamassage är en djupgående behandlingsteknik som löser upp spänningar i musklerna och frigör blockerad energi i hela kroppen. Massage, stretching och andning kombineras vilket balanserar kroppen och hjälper den att återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet. Stretchövningarna gör att processen går djupare och du upplever en stark kroppsnärvaro. Yogamassage är också effektiv vid behandling av olika problem.

Positiva effekter av behandlingen - avslappnande för kroppen, löser spänningar och stelhet,förbättrar cirkulationen vilket har positiv effekt på immunförsvaret, ger huden näring och lyster, gör att kroppen känns lätt, vitaliserad och full av energi, gör kroppen frisk och vacker!

Problem som kan behandlas - rygg- och nackproblem, huvudvärk, ischias, besvär med matsmältning, stress, nedstämdhet, sömproblem, besvär med leder och muskler.

Hur går det till?!

Yogamassage utförs på en madrass på golvet. Hela kroppen behandlas alltid under en behandling. 

Massagen värmer och mjukar upp kroppen och därefter assisterar jag dig i olika stretchar. Jag använder sesamolja och ett örtpulver för att öka cirkulationen och för att rensa ut slaggprodukter. Sesamoljan är värmande och hjälper mot torrhet, svullnader, stelhet, värk, ger bättre hudkvalitet samt förebygger för tidigt åldrande av huden. Den är också mycket bra för håret.

Jag använder händer, fötter och min egen kroppstyngd i behandlingen. Behandlingen avslutas alltid med en avslappande ansikts- och huvudmassage.
En behandling pågår i 70 min. Efter behandlingen är det bra att ta det lite lugnt, hålla sig varm och dricka vatten. 
Man kan uppleva en känsla av träningsvärk i kroppen dagen efter, men det avtar inom ett dygn.

Pris: Helkroppsmassage, 950 kr, 70 min
Klippkort: Betala 5 ggr den 6:e fri

Sagt om yogamassage! Läs ord från klienter.