En heldagsretreat med
Mindfulness & MediYoga!


Har du balans mellan lust och ansvar? Har du stressfria stunder i vardagen? Följer du din inre kompass? Ibland tappar vi balansen i vardagens virvel. Ibland behöver vi stanna upp för att återigen hitta balansen. MIMY-programmet bygger på Mindfulness & MediYoga, två flertusenåriga tekniker, som i västerländsk forskning visat sig ha positiv effekt på stress, sömn och livskvalitet och ger stora hälsovinster även vid små doser daglig träning. Idag används MIMY på arbetsplatser, skolor och inom vården vilket uppskattas för dess enkelhet och effektivitet. Under en heldag går vi igenom programmet i syfte att både uppnå och skapa förståelse för hur du kan finna och bevara balans i din vardag.

Under denna dag går vi igenom MIMY-programmet som bygger på ett 6 v träningsupplägg som du sedan enkelt kan använda dig av i din vardag. Du får material för självstudier. Målsättningen med dagen är att ge dig konkreta verktyg för att hantera stress och förståelse för vad som främjar ditt välbefinnande i vardagen.

En heldag för dig!
Innehåll: 
-Enkla yoga- och andningstekniker för stressreduktion
-Mindfulnessövningar och vardagsövningar för ökad närvaro
-Reflektioner kring det som hindrar och det som främjar din balans
-Ett träningsprogram 6 v för balans i vardagen inkl ljudfil med guidade övningar
”Övningarna är lätta att ta till sig och kan plockas in i mitt vanliga, inrutade liv.” MIMY-klient

Datum: Nya datum för våren kommer inom kort Tid: kl 10.00 – 16.00 
Plats: Yogini, Alviksvägen 43 
Bokning: anna@yogini.nu
Pris: 950 kr inkl material för självstudier i form av 6 v träningsprogram pdf-fil. I priset ingår även lunch i form av veg soppa samt fika. OBS! Anmälan är bindande.

Varmt välkommen!