loading...

YogaRetreat på Fårö hösten 2024!

19 - 22 september


Fårö är en fantastisk plats att yoga och meditera på. Att bara var på denna fantastiska ö är läkande i sig. Under några dagar i september får du möjlighet att landa i dig själv samt fylla på med ny energi och ladda batterierna inför vintern. Du får lära dig enkla tekniker inom yoga, meditation och mindfulness som skapar balans i din vardag. Tekniker som har positiv effekt på stress, sömn, smärta och är stärkande samt läkande för ditt immunförsvar.

Vi som håller i dessa retreatdagar är lärare/instruktörer inom Kundaliniyoga, MediYoga (medicinsk yoga), Yinyoga, Poweryoga och mindfulness. Du får därför möjlighet att prova på olika yogaformer, meditationer och mindfulnessövningar. Vi vill ge dig inspiration samt en verktygslåda med olika övningar och tekniker som du sedan enkelt kan använda dig av i din vardag.  På så vis kan du på bibehålla effekten av dessa dagar och på egen hand fortsätta stärka ditt välbefinnande både fysiskt, mentalt och emotionellt.

Vi bor på Stora Gåsemora, en vacker gård med anor från 1700-talet, belägen strax innan Sudersand. Gården erbjuder en fantastisk havsutsikt. Här finns fina möjligheter till promenader och joggingturer längs havet eller uppe på heden. Här ges alla förutsättningar för att tillåta dig att släppa taget, låta dig omslutas av den öppna himlen, omskakas av vindens styrka, känna kontakt med havets storhet och mitt i allt detta hitta din inre kärna. Naturen är en källa till lugn och närvaro, varför vi kommer att vistas utomhus i den mån väder och vind tillåter.

Vi önskar dig varmt välkommen!
Anna & Lotti

Datum: 19 - 22/9
Pris: 5 800 kr inkl yoga, boende, helpension
Info & bokning: anna@yogacare.se / 0738134447 alt tuavita.lotti@gmail.com / 0707578308 
Bokningen är bindande. Kan endast avbokas vid sjukdom med läkarintyg. Bokningsavgift på 800 kr återbetalas ej.
Program: Kontakta oss.

Här finns också möjlighet att rida på islandshästar!

Här bor vi!

Solnedgång vid raukarna!

Sköna promenader längs stranden!