Levande liv – HormonyYoga för balans i livet!


Känner du att livet svajar ibland? Vill du lära dig enkla verktyg som ger dig ny energi och får hormonerna i balans? Levande liv är en kurs i HormonyYoga som skapar balans i ditt hormon- och lymfsystem. Med enkla yogaövningar, andningstekniker och meditationer ökar du ditt välmående fysiskt, mentalt och känslomässigt. Passen är vitaliserande för hormon-och lymfsystemet, ger djup återhämtning, mjukar upp spänningar och ger ökad livskraft. Du får enkla verktyg för att hitta din kvinnliga urkraft och livsglädje!

Under kursens gång får du dokumentation med yogapass, andningsövningar och meditationer så att du kan fortsätta att yoga hemma om du vill. Studier visar att även små doser daglig träning ger stora hälsovinster. Det är i vardagen, var dag som vi kan skapa små förändringar som på sikt har positiva effekter på vår hälsa. Låt yogan bli en naturlig del i din vardag, något du gör varje dag lika naturligt som att du borstar tänderna. Och du kommer att känna skillnad – kroppen jublar, ditt sinne ler och din andning känns oändlig!

HormonyYoga passar alla kvinnor i alla åldrar!

Ursprung & forskning:
Inom HormonyYoga kombineras den mångtusenåriga yogatraditionen och yogafilosofin med modern forskning inom yoga och meditation. Konceptet är framtaget av Ellen Engvall som är Barnmorska och Mediyogalärare/teraput. Yogaformen har använts inom den privata sektorn såväl som i vården sedan 2011. Rörelserna och utformningen i HormonyYoga är inspirerade av kundaliniyogan och Mediyogan som ursprungligen hette Medicinsk yoga. Medicinsk yoga/Mediyoga är en terapeutisk yogaform som är framtagen av Göran Boll för Svensk hälso- och sjukvård. Mediyoga är den yogaform som det har forskats mest på inom yogavärlden och den används idag på hundratals olika vårdenheter i Sverige. 

Tid: Onsdagar med start 31/8 kl 19.00-20.00
Drop-in ons: 180 kr alt klippkort.
Plats: HemmaHosYogaCare, Södra Ängby

Kursstart: Tisdag 7/9 kl 17.30-16.30, 6 ggr
Pris: 1 400 kr inkl dokumentation
Plats: Yogini, Alviksvägen 43, Alvik