MediYoga för minskad stress i din vardag!

MediYoga är ett ypperligt verktyg för att främja återhämtning och läkning vid stress. I denna kurs får du lära dig mer om binjurarnas roll vid stress (som producerar våra stresshormoner) och hur binjurarna påverkar hormonbalansen i hela kroppen. Binjurarna är nyckeln till minskad stress och återhämtning.

Yogapassen stärker kroppen och minskar stressen så att din kropp och ditt sinne kan fungera på bästa sätt. Du får verktyg för återhämtning och lära dig hur du kan skapa balans på djupet. En kurs för ny energi och livslust, för en tillvaro med mer glädje, närvaro och balans.
Du behöver inte ha någon yogaerfarenhet för att gå denna kurs men det går lika bra att delta om du är en van yogi.

Stress och binjurar
Stress är egentligen en helt naturlig funktion som hjälper oss i svåra situationer då vi snabbt måste reagera och agera. Problemet är att vi i dagens samhälle ofta befinner oss på en allt för hög stressnivå och dessutom under längre perioder. Vi har svårt att ge oss själva tid för vila och återhämtning. Återhämtning är oerhört viktigt för att alla livsviktiga processer som hela tiden pågår i vår kropp ska kunna fungera optimalt.

Vid långvarig stress kan våra binjurar t o m bli utmattade vilket man i dagens sjukvård ofta inte känner igen. Idag tror man att upp till 80 % av befolkningen i det västerländska samhället lider av någon grad av trötta binjurar och fler och fler kvinnor och män lider av hormonobalanser av olika slag. Passen i denna kurs är utarbetade för att stärka binjurarna och skapa hormonell balans.

Kursstart: Denna kurs finns endast tillgänglig on-line vilket innebär att du kan påbörja kursen när som helst och följa den i din egen takt. Kursen består av liveinspelade pass samt nedladdningsbara pdf-filer på passen och meditationerna. Du har tillgång till inspelningarna under 6 mån.
Boka kurs: Du bokar kursen genom att maila mig på anna@yogacare.se. Därefter får du inloggningskoden och du kan påbörja kursen direkt.
Pris: 995 kr, tillgänglighet i 6 mån. Betalas via faktura.