mediyoga
& yogamassage

______________________________________________
 

YogaCare står för omhändertagande av hela människan. Här erbjuds yogamassage och MediYoga. Att ta hand om och vårda kropp och själ är att ge sig själv bra förutsättningar att finna balans i livet.  

 

YogaKurser
 

Här hittar du kurser i MediYoga (medicinsk yoga). Denna form av yoga passar för alla, vältränad som otränad och mittemellan. 

retreats       
 

Vi erbjuder fördjupande heldags- och helgretreater samt olika inspirerande workshops.

Massage/terapi

Här kan du boka yogamassage eller upplyftande ansiktsmassage samt privat yoga eller yogaterapi.

på gång

Yoga i Ängby - Nytt schema vårvintern 2021! 

Varmt välkommen till en ny yogatermin Hemma Hos YogaCare! Du väljer om du vill vara närvarande på plats eller yoga tillsammans med mig on-line. Alla pass sänds live on-line. Välj i bokningen om du vill komma till studion eller om du hellre vill delta på distans: BokaDirekt!
Försiktighetsåtgärder i samband med COVID-19: Läs mer här!
Följande pass finns på schemat under vårvintern, 12/1 - 31/3. Schema för vårsommaren kommer i slutet på mars.
Tis: MediYoga & Andning jämna v & YinYoga udda v kl 08.00-09.00
Ons: MediYoga Vardagsbalans kl 19.00-20.00 
Tor: MediYoga Rygg & nacke kl 12.00-13.00
Tor: YinYoga med Klang & Gong kl 19.00-20.00
Fre: AW Klang & Gong 12/2 & 12/3,  kl 17.30-18.30
Lör: Restorative Yoga 6/2, 20/2, 20/3, 27/3 kl 09.00-10.30
Drop-in: 160 kr/ggr  alt klippkort den 6:e fri. Restorative 240 kr alt 1,5 klipp. Begränsat antal platser eftersom vi vill hålla ett tryggt avstånd mellan mattorna. Så boka din plats i förväg!
Mer info: Hittar du här!  
Plats: Hemma Hos YogaCare
Boka: anna@yogacare.se / 0738-13 44 47/ BokaDirekt!

Vill du betsälla meditationskuddar & bolster?
Helt plötsligt har dessa fina meditaionskuddar slagit ut hemma hos mig likt små vårblommor! Du kanske mediterar hemma eller skulle vilja börja meditera på egen hand? Då kan det vara härligt med en fin och skön kudde eller bolster att sitta på. Dessa kuddar & bolster är sydda av seconhandtyger och stuvbitar à la recycling. Kuddarna är fyllda med ekologiskt boveteskal från Värmland. Varje kudde & bolster är helt unika. Går att beställa i önskad färgton. Fodralet är löstagbart och tvättas lämplgast för hand alt 30 grader i maskin.
Pris kuddar: 550-650 kr
pris bolster: 750 kr
Mer info & beställning här!

Klang- & gongbad - en läkande ljudresa!

Välkommen att bada i härliga ljudvibrationer från klangskålar och gong. Enliget den yogiska traditionen balanserar vibrationerna från klangskålar och gong kropp och sinne på djupet och stärker kroppens självläkande förmåga. Forskning visar positiva resultat på cellnivå efter bara 20 min av gongens vibrationer. Efter ett klang-och gongbad känner du dig både avslappnad och fylld med ny energi.

På Yogin: Fre 29/1 kl 17.30-18.30, Alvik
HemmaHosYogaCare: Fre 12/2 & 12/3 kl 17.30-18.30, Södra Ängby Boka! 
 

MIMY Mamma & Bebis! - Mindfulness & MediYoga för nyblivna mammor 

Som nybliven mamma kan tillvaron ibland kännas omvälvande! Att vara närvarande i den ”nya vardagen” kanske inte alltid är helt lätt. I MIMY för mamma & bebis ligger fokus på dig som nybliven mamma! Vi gör enkla MediYoga- och minfulnessövningar för att du ska komma i balans både fysiskt och mentalt. Bebisar är ju mästare på mindfulness, så de är våra små inspiratörer under yogaklassen. Din bebis ligger nära dig och kan vara med i övningar när han eller hon är vaken.

Kursstart: 4/2 kl 10.00 – 11.00, torsdagar, på Yogini Boka! 
Pris: 1 300 kr, 6 ggr. Kursprogram och yogapass ingår.
Plats: Yogini, Alviksvägen 43

MediYoga - öka ditt välmående fysiskt & mentalt!

MediYogan, som utgår från den klassiska Kundaliniyogan, är en enkel och lugn form av yoga som passar alla. Det är en djupverkande yogaform där andningen är central. Enskilda fysiska yogaövningar kombineras med andnings- och meditationstekniker som syftar till ökad smidighet och energimässig balans. Läs mer här!

Vårens kurser i MediYoga
Grundkurs:
 2/2 kl 17.30 – 18.30 på Yogini Boka! 
Pris: 1 300 kr, 6 ggr. Kursprogram och yogapass ingår.
MIMY - MediYoga & Mindfulness: 2/2 kl 18.00 – 19.00 på Yogini Boka!
Pris: 1 400 kr, 8 ggr. Kursprogram och yogapass ingår. 

Plats: Yogini, Alviksvägen 43

Hitta din inre kraft på Fårö!
Yogaretreat på Fårö 30/9-3/10 2021 - Endast plats på väntlista!
För fjärde året i rad åker vi tillsammans på retreat till Fårö! Fårö är en fantastisk plats att yoga och meditera på. Att bara var på denna fantastiska ö är läkande i sig. Under några dagar i september får du möjlighet att landa i dig själv samt fylla på med ny energi och ladda batterierna inför vintern. Du får lära dig enkla tekniker inom yoga, meditation och mindfulness som skapar balans i din vardag. Tekniker som har positiv effekt på stress, sömn, smärta och är stärkande samt läkande för ditt immunförsvar.
Läs mer & boka!