mediyoga
& yogamassage

______________________________________________
 

YogaCare står för omhändertagande av hela människan. Här erbjuds yogamassage och MediYoga. Att ta hand om och vårda kropp och själ är att ge sig själv bra förutsättningar att finna balans i livet.  

 

YogaKurser
 

Här hittar du kurser i MediYoga (medicinsk yoga). Denna form av yoga passar för alla, vältränad som otränad och mittemellan. 

retreats       
 

Vi erbjuder fördjupande heldags- och helgretreater samt olika inspirerande workshops.

 

Massage/terapi

Här kan du boka yogamassage eller upplyftande ansiktsmassage samt privat yoga eller yogaterapi.
 

på gång

Nyhet! Läs senaste blogginlägget!
Jag har börjat skriva blogg! Har länge längtat efter att få skriva lite mer. Inser att det finns så som jag vill förmedla till er. Här kommer jag att skriva om yoga, meditaion, mindfulness & mycket annat när andan faller på. Så håll utkik! Här kan du läsa mitt senaste inlägg om vandraren i november!

Boosta ditt lymfsystem! - miniworkshop 
Varmt välkommen till en workshop för ditt lymfsystem. En skön morgon med självmassage, yoga, meditation och klang-& gongbad! För dig som vill lära dig mer om och boosta ditt lyfsystem. Läs mer!

Sön: 27/11 kl 09.00 – 11.00 Boka! 
Plats: Studio YogaCare i Bromma

Yoga i Ängby - Nytt schema Hösten 2022! 
Varmt välkommen till en ny yogatermin Hemma Hos YogaCare! Du väljer om du vill vara närvarande på plats eller yoga tillsammans med mig on-line. Alla pass sänds live on-line. Välj i bokningen om du vill komma till studion eller om du hellre vill delta på distans.

På schemat i höst: Levande liv - HormonyYoga, YinYoga, RestorativeYoga, Klang-och gongbad. 
Nyhet! Skogsbad - shinrin yoku! Läs mer!
Här hittar du hela schemat för Hösten !
Här bokar du passen  via BokaDirekt!

Skogsbad! - Shinrin yoku 
I ett skogsbad låter vi alla sinnen få bada i sinnesintryck från skogen. Det är som en slags mindfulnessövning där vi släpper all prestation och tillåter oss att landa i varandet. Läs mer!

Sön: 11/9, 9/10 & 23710 kl 10.30 – 12.00 Boka! 
Plats: Judarnskogen

Nyhet! Gå en Yogakurs on-line i din egen takt!
MediYoga för minskad stress! 

Denna kurs finns endast tillgänglig on-line vilket innebär att du kan påbörja kursen när som helst och följa den i din egen takt. Kursen består av liveinspelade pass samt nedladdningsbara pdf-filer på passen och meditationerna. Du har tillgång till inspelningarna under 6 mån.
Läs mer & beställ!

YogaCoaching för minskad stress! 
Vill du lära dig enkla verktyg för att sänka din stressnivå och skapa balans i vardagen? Som din YogaCoach guidar jag dig genom ett enkelt och effektivt träningsprogram som kombinerar yoga och mindfulness, två flertusenåriga tekniker som i modern forskning har visat sig skapa stora hälsovinster. Tilllåt dig att landa mjukt in i hösten! 
Invetstera i 5 st coachtillfällen & få den 6:e fri! Läs mer & boka!

Vill du betsälla meditationskuddar & bolster?
Du kanske mediterar hemma eller skulle vilja börja meditera på egen hand? Då kan det vara härligt med en fin och skön kudde eller bolster att sitta på. Dessa kuddar & bolster är sydda av seconhandtyger och stuvbitar à la recycling. Kuddarna är fyllda med ekologiskt boveteskal från Värmland. Varje kudde & bolster är helt unika. Går att beställa i önskad färgton. Fodralet är löstagbart och tvättas lämplgast för hand alt 30 grader i maskin. Mer info & beställning här!