mediyoga
& yogamassage

______________________________________________
 

YogaCare står för omhändertagande av hela människan. Här erbjuds yogamassage och MediYoga. Att ta hand om och vårda kropp och själ är att ge sig själv bra förutsättningar att finna balans i livet.  

 

YogaKurser
 

Här hittar du kurser i MediYoga (medicinsk yoga). Denna form av yoga passar för alla, vältränad som otränad och mittemellan. 

retreats       
 

Vi erbjuder fördjupande heldags- och helgretreater samt olika inspirerande workshops.

Massage/terapi

Här kan du boka yogamassage eller upplyftande ansiktsmassage samt privat yoga eller yogaterapi.

på gång

Yoga i Ängby!
I höst finns fler drop-in pass att välja på:
Tis: MediYoga & andning kl 9.30-10.30
Ons: MediYoga Vardagsbalans kl 19.00-20.00 
Tor: MediYoga Rygg & nacke kl 12.00-13.00
Tor: YinYoga med Klang & Gong kl 19.00-20.00
Drop-in: 160 kr/ggr  alt klippkort den 6:e fri. Begränsat antal platser eftersom vi vill hålla ett tryggt avstånd mellan mattorna. Så boka din plats i förväg!
Mer info: Hittar du här!  
Plats: Hemma Hos YogaCare
Boka: anna@yogacare.se / 0738-13 44 47/ BokaDirekt!

Vill du betsälla meditationskuddar & bolster?
Helt plötsligt har dessa fina meditaionskuddar slagit ut hemma hos mig likt små vårblommor! Du kanske mediterar hemma eller skulle vilja börja meditera på egen hand? Då kan det vara härligt med en fin och skön kudde eller bolster att sitta på. Dessa kuddar & bolster är sydda av seconhandtyger och stuvbitar à la recycling. Kuddarna är fyllda med ekologiskt boveteskal från Värmland. Varje kudde & bolster är helt unika. Går att beställa i önskad färgton. Fodralet är löstagbart och tvättas lämplgast för hand alt 30 grader i maskin.
Pris kuddar: 550-650 kr
pris bolster: 750 kr
Mer info & beställning här!

YogaJogga i Judarskogen!
För dig som vill testa Yoga & Jogging!
Gå gärna med i UteYoga i Ängby för löpande info.


Vill du också springa mjukt genom urskogens skimrande lövsal? Och sedan landa på ängen med himlen som tak? Då kanske du vill prova YogaJogga? Vi börjar med lite MindfulJogging runt sjön och avslutar med ett skönt YinYogapass.

Samling: På ängen mittemot Gateau vid Ängbyplan
Drop-in: Lör 8/8, 15/8, 22/8 & 29/8 kl 9.30-10.30
Pris: 120 kr/vuxen , 50 kr/barn fr 11 år.
Läs mer här & titta på fina bilder!

Kom i balans på Fårö!
Yogaretreat på Fårö 24-27/9 2020
För tredje året i rad åker vi tillsammans på retreat till Fårö! Fårö är en fantastisk plats att yoga och meditera på. Att bara var på denna fantastiska ö är läkande i sig. Under några dagar i september får du möjlighet att landa i dig själv samt fylla på med ny energi och ladda batterierna inför vintern. Du får lära dig enkla tekniker inom yoga, meditation och mindfulness som skapar balans i din vardag. Tekniker som har positiv effekt på stress, sömn, smärta och är stärkande samt läkande för ditt immunförsvar.
Läs mer & boka!