Några ord om yogamassage 
från mina klienter!

"Det är underbart att få sträcka ut varenda muskel och led i kroppen. Yogamassage är perfekt komplement till yoga, men även annan träning. Den optimala formen av stretching! Efteråt känner man sig lite mjukare, lite rakare i ryggen och mycket avslappnad. När Anna lägger sina varma händer på ansiktet som avslutning - är man helt innesluten i sig själv - underbart!"
Petra

"Yogamassagen upplever jag som en väldigt bra kombination av omhändertagande men även eget ansvar och jag hämtar varsamt in, med hjälp av den assistans i stretch, som jag får, kunskap om mig själv och framförallt större kroppskännedom. Det känns som om jag ger mig själv och min kropp en kärleksfull gåva varje gång jag går på yogamassage. För mig är det den absolut bästa massageformen; både kärleksfull och den kräver något av mig samtidigt! Härligt!"
Tina

"Anna är inte bara väldigt duktig, hon är genomsympatisk också vilket gör behandlingen till ett rent nöje. För en reumatiker med inbyggd stelhet är detta mycket välgörande. Jag kan varmt rekommendera Anna."
Micke

"Det är lyxigt att få omtänksamt fokus på stela muskler. En underbar kombination av stretching och massage som tagit mig till en ny nivå av avspänning."
Elisabeth