loading...

VårRetreat på Arbottna Herrgård 19 maj!


Varmt välkommen till en härlig dag för självomhändertagande på underbara Arbottna Herrgård. En dag fylld med härlig yoga, meditation och soundhealing för återhämtning, balans och ny energi! Du får tid för reflektion och verktyg som skapar balans i din vardag. Vi njuter av varandet, gemenskapen i en sagolik herrgårdsmiljö!

Om Arbottna Herrgård
50 minuter från Stockholm ligger Arbottna Herrgård, undangömd på Muskö i vidunderligt vacker skärgårdsnatur. Herrgården från 1798 är nu varsamt renoverad med 13 hotellrum. Inrett för att kännas som ett varmt, vackert hem.

Herrgården är omgiven av hav, ängar, skog, insjö och jordbruksmark. Här njuter vi den vackra herrgårdsmiljön, naturen, tystnaden, god mat och gemenskapen en söndag i maj. 
 


Varmt väkommen!

Anna 

Sköna pausar under dagen!

Här yogar vi i en vacker sal

Lunch på den mysiga 
verandan!

Här kan du övernatta!

Det är jag som är din YogaGuide under dagen!
Jag som guidar dig genom dagen heter Anna Elinder, är yogaterapeut, MediYoga lärare, mindfulness-och YinYoga instruktör samt yogamassör. Jag är utbildad bl a på MediYoga Institutet, Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut inom yoga och meditation.

Datum: Sön 19 maj kl 10-16
Pris: 1 390 kr inkl lunch bestående av soppa, härlig salladsbuffé, nybakat bröd & kaffe/te med kaka.
Info & bokning: anna@yogacare.se / 0738134447 alt via formulär nedan. Bokningen är bindande. Har du några frågor är det bara att kontakta mig.
Övernattning & middag: Är du intresserad av att komma dagen innan och äta middag med övernattning, meddela mig så återkommer jag med info.
 

Bokning
Här gör du din bokning. Fyll i dina kontaktuppgifter och skriv Arbottna Herrgård i ämnesraden.

Bokningen är bindande och betalas via faktura som mailas till dig strax efter din bokning.

Varmt välkommen!