Läkande hudvård
Här hittar du ett litet men väl utvalt sortiment av läkande hudvård. Underbara krämer från Rackarungens samt härliga tvålar från Kaliflower Organics. Alla produkter är så klart ekologiska och hantverksmässigt producerade med största omsorg.

 

Vättesmörj
Vättesmörj är en lyxig hudkräm för hela din kropp gjord på sheasmörsolja, kokosolja, olivolja och bivax. Den innehåller inget vatten och har därför lång hållbarhet, helt fri från parabener, mineraloljor och syntetisk parfym.

Beskrivning
Ett tips är att smörja huden när du är nyduschad och fortfarande fuktig, då tas produkten bättre upp av huden. Vättesmörj är mycket dryg och är du van vid konventionell fuktkräm så kommer du märka att du behöver ganska liten mängd produkt.
Vättesmörj har en mild doft av Ylang Ylang, Kamomill och Lavendel och du kan använda den både till ansikte och till fötter.
Volym: 215 ml
Pris: 190 kr

Bild från Rackarungens

Månkyss 
Skäm bort ditt ansikte med Rackarungens Månkyss, en ansiktskräm baserad på växter från vår svenska flora med mild doft av lavendel, kamomill och camelinaolja.

Beskrivning
Rackarungens ansiktskräm är inspirerad av svenska växter som alla hör hemma i vår nordiska flora med vårt speciella klimat. Växtoljorna är ekologiska och kallpressade och rika på omega 3 och 6 samt A- och E-vitamin.
Havtornsfröolja verkar cellförnyande, anti-inflammatorisk och antioxidantisk, stärker hudens barriärskydd och passar solskadad hud och rosacea. Den rika halten av betakaroten ger oljan sin orangeröda färg.
Genom att pressa fröna i blåbäret utvinns den mycket dyrbara och exklusiva blåbärsfröoljan. Den sägs stärka kollagenproduktionen och ingår ofta i produkter för mogen hud. Oljan som utvinns från den gamla svenska kulturväxten Oljedådra kallas camelinaolja. Även denna olja har en antiinflammatorisk verkan. Den gyllene rapsoljan är mjukgörande samt lindrar klåda och irritation.
Rackarungens ansiktskräm passar både han, hon och hen.
Volym: 70 ml
Pris: 260 kr

Bild från Rackarungens

Gryningstid
Gryningstid är en krämdeo med kokosolja och bikarbonat som grund. Den appliceras som vanlig hudkräm i armhålan och är mycket dryg- en liten klick räcker. Tar du för mycket kan det bli vita ränder (som går att borsta bort) på kläderna.

Beskrivning
Övergångsperioden när du går över från konventionell deo som år efter år täppt till din armhåla, till en naturlig produkt som ger dig fria rör, kan vara besvärlig. Men ge inte upp utan låt kroppen balansera sig – du kommer bli förvånad över hur effektiv krämdeon är!
Den fungerar givetvis utmärkt att smörja in fötterna med, för att minska oönskad odör.
Då kokosolja smälter vid ca 22 grader, kan det hända att deon blir lös i konsistensen – särskilt sommartid. Det kan vara värt att tänka på när en har den i väskan t.ex.
Om du vet med dig att du är känslig för bikarbonat, testa en liten mängd på ett begränsat område innan du går ”all in”.
Volym: 70 ml
Pris: 170 kr

Bild från Rackarungens

Lemmon Grass Green Clay
Grönlera från Frankrike innehåller mineralen montmorillonite. Den gröna färgen kommer från järnoxider och växtmaterial som alger och sjögräs. Den gröna leran används ofta i hudvård, tex ansiktsmasker, för lite fet och oren hud pga dess fint rengörande egenskaper. Leran är soltorkad och 100% naturlig. Lera är djuprengörande och har sammandragande egenskaper, den bidrar med spårelement och mineraler åt huden. Lertvålen löser varsamt fett och smuts utan att torka ut. Fräsch eterisk citrongräsolja står för den underbara doften. Ca 120 gram.
Pris: 99 kr

Bild från Kaliflower Organics

Rasul Rasul Lava Clay
Rasul Rasul, eller Rhassoul, är en fantastisk lava-lera från Marockos atlasberg. Rasul har använts som tvål, schampo och hudinpackning i mer än 1400 år. Sägs ha detox-egenskaper och används ofta på SPA- anläggningar över hela världen som djuprengörande och närande lera. Denna rasultvål har en dov och varm doft av vetivergräs. Ca 120 gram.
Pris: 99 kr

Bild från Kaliflower Organics

Frankincense Purple Clay
Den fantastiskt fina lila leran har ett naturligt innehåll av mineraler och spårämnen som ger den dess vackra färg. Den innehåller bl a selen, magnesium, zink och mangan som också bidrar till att hålla huden frisk. Dessa fina leror är speciellt framtagna för att användas i kosmetik och hudvård. Eterisk olja från rökelseträ/frankincense har en varm, kryddig och balsamisk underton och en frisk, citrusliknande toppnot. Ca 120 gram
Pris: 99 kr

Bild från Kaliflower Organics

Beställning
Här gör du din beställning. Fyll i dina kontaktuppgifter och skriv vad du vill beställa.

Betalningsvillkor
Du kan enkelt och säkert betala med Swish. Swishnumret är 123 600 11 68.

Det går även utmärkt att använda QR-kod nedan om du ska betala med Swish. 

En fraktkostnad på 59 kr tillkommer per kolli.

Leveransvillkor
Din order behandlas efter att betalning erhållits. (Önskas betalning mot faktura, meddela detta på anna@yogacare.se)
Försändelsen skickas alltid inom tre arbetsdagar, med undantag för långhelger.