MediYoga Grundkurs - öka ditt välmående fysiskt & mentalt


Kroppen är ett fantastiskt verktyg som kan hjälpa oss att stärka vår egen kraft för att må och leva väl. MediYogan är en perfekt vardagsyoga för dig som på ett enkelt sätt vill öka ditt välmående fysiskt och mentalt.

Under kursens gång får du dokumentation med yogapass, andningsövningar och meditationer så att du kan fortsätta att yoga hemma om du vill. Studier visar att även små doser daglig träning ger stora hälsovinster. Det är i vardagen, var dag som vi kan skapa små förändringar som på sikt har positiva effekter på vår hälsa. Låt yogan bli en naturlig del i din vardag, något du gör varje dag lika naturligt som att du borstar tänderna. Och du kommer att känna skillnad – kroppen jublar, ditt sinne ler och din andning känns oändlig!

MediYogan, som utgår från den klassiska Kundaliniyogan, är en enkel och lugn form av yoga som passar alla. Det är en djupverkande yogaform där andningen är central. Enskilda fysiska yogaövningar kombineras med andnings- och meditationstekniker som syftar till ökad smidighet och energimässig balans. Denna form av yoga passar för alla, vältränad som otränad och mittemellan. Yogaövningarna kan till och med utföras sittande på stol. Det viktigaste i MediYoga är att lära känna sin kropp och anpassa övningarna efter var den befinner sig just i stunden.
 

Kursstart: Tisdag 1/2 kl 17.30
Pris: 1 400 kr, 6 ggr 
Plats: Yogini, Alviksvägen 43