MediYoga i Ängby - höstens yogaklasser!


I höstens yogaklasser får du verktyg för att skapa balans i din vardag både fysiskt och mentalt. Vi gör MediYogapass med inriktning på andning, fokus och avslappning. Syftet är att ge dig enkla nycklar som hjälper dig att sänka din stressnivå. Vi har en inbyggd stressrespons, som är en biologisk funktion som hjälper oss i svåra situationer. Problemet är att idag lever många med ett konstant stresspåslag och det resulterar ofta i fysiska, emotionella och/eller mentala obalanser.

MediYoga är en svenskutvecklad yogaform som testats i ett flertal studier sedan 90- talet och visat resultat på bland annat rygg, hjärta, blodtryck och stress. Under kursen får du lära dig enkla yogaövningar, meditationer och andningstekniker som du enkelt kan använda av på egen hand i din vardag.

Nyhet! I höst finns även YinYoga på schemat.

Alla yogaklasser passar nybörjare såväl som erfarna yogautövare. 

Hemma Hos YogaCare hösten 2020:
OBS! Du kan även delta on-line!


MediYoga & Andning: Tisdagar start 1/9 kl 9.30-10.30 
MediYogaVardagsbalans: Onsdagar start 2/9 kl 19.00-20.00 
MediYoga Rygg & nacke: Torsdagar start 3/9 kl 12.00-13.00
YinYoga med Klang & Gong: Torsdagar start 3/9 kl 19.00-20.00

Drop-in: 160 kr/ggr alt  klippkort: Betala för fem & få den 6:e fri.
Terminen startar den 1/9 t o m 3/12 (uppehåll v 44).
Plats: Hemma Hos YogaCare, Martinvägen 22
Info & boka: anna@yogacare.se / 0738-13 44 47. Begränsat antal platser eftersom vi vill hålla ett tryggt avstånd mellan mattorna. Så boka din plats i förväg!

Varmt välkommen till den lilla Yoga Studion i Ängby! Med tanke på rådande situation erbjuder vi plats för endast ett fåtal deltagare så att vi kan hålla ett tryggt och lagom avstånd mellan mattorna. Vi följer rådande rekommendationer från myndigheter. Du kan även följa kurserna on-line.

Hjärtligt välkommen!