MediYoga i Ängby - vårvinterns yogaklasser!


I vårens yogaklasser får du verktyg för att skapa balans i din vardag både fysiskt och mentalt. Vi gör MediYogapass med inriktning på andning, fokus och avslappning. Syftet är att ge dig enkla nycklar som hjälper dig att sänka din stressnivå. Vi har en inbyggd stressrespons, som är en biologisk funktion som hjälper oss i svåra situationer. Problemet är att idag lever många med ett konstant stresspåslag och det resulterar ofta i fysiska, emotionella och/eller mentala obalanser.

MediYoga är en svenskutvecklad yogaform som testats i ett flertal studier sedan 90- talet och visat resultat på bland annat rygg, hjärta, blodtryck och stress. Under kursen får du lära dig enkla yogaövningar, meditationer och andningstekniker som du enkelt kan använda av på egen hand i din vardag.

Försiktighetsåtgärder i samband med COVID-19
Jag kommer att fortsätta att hålla yogapass i min lilla studio. Precis som tidigare är ni bara max fem deltagare per pass. Det är viktigt att vi tillsammans tar ansvar. Jag tar ansvar för att du tryggt kan yoga i min lokal. Du tar ansvar för att bara komma när du är helt frisk, tvättar händer och håller avstånd. Du precis som tidigare även delta live on-line om du inte har möjlighet att komma till studion. Alla klasser finns i bokning både on-line samt i studion.

Följande vill jag påminna om inför kommande yogatermin:
- Endast en person går in i taget i lokalen.
- Se till att du har tvättat händerna innan du kommer. Jag kommer att ställa fram handsprit som du tar innan du går in i lokalen.
- Efter passets slut går vi ut en och en.
- Om möjligt ta med egen matta som du kan lägga ovanpå ullmattan, alt ta med handduk. På YinYoga-passen, ta med en handduk som du kan lägga över bolstret som vi använder under passet.
 
Tillsammans klarar vi detta. Nu om någonsin behöver vi yoga och meditation för att stärka oss själva på alla plan. Men också ge oss själva tid för stillhet och återhämtning.

Nyhet! Nu finns även Restorative Yoga på schemat.

Alla yogaklasser passar nybörjare såväl som erfarna yogautövare. 

Hemma Hos YogaCare vårvintern 2021:
OBS! Du kan även delta on-line!


Följande pass finns på schemat under vårvintern, 12/1 - 31/3. Schema för vårsommaren kommer i slutet på mars.
Tis: MediYoga & Andning jämna v & YinYoga udda v kl 08.00-09.00
Ons: MediYoga Vardagsbalans kl 19.00-20.00 
Tor: MediYoga Rygg & nacke kl 12.00-13.00
Tor: YinYoga med Klang & Gong kl 19.00-20.00
Fre: AW Klang & Gong 12/2 & 12/3,  kl 17.30-18.30
Lör: Restorative Yoga 6/2, 20/2, 20/3, 27/3 kl 09.00-10.30 Läs mer om Restorative Yoga här!

AW Klang-& gongbad på fredagar!
Välkommen att bada i härliga ljudvibrationer från klangskålar och gong. Enligt yogisk tradition balanserar vibrationerna från klangskålar och gong kropp och sinne på djupet och stärker kroppen självläkande förmåga.

Drop-in: 160 kr/ggr alt  klippkort: Betala för fem & få den 6:e fri. Restorative 240 kr alt 1,5 klipp för dig som har klippkort.
VårvinterTerminen startar den 12/1 t o m 31/3 (uppehåll v 9). Schema för Vårsommaren kommer i slutet av mars.
Plats: Hemma Hos YogaCare, Martinvägen 22
Info & boka: anna@yogacare.se / 0738-13 44 47. Begränsat antal platser eftersom vi vill hålla ett tryggt avstånd mellan mattorna. Så boka din plats i förväg!

Te-utbildning med selfcare - den moderna teritualen! 
Varmt välkommen  att lära dig mer om teets fantastiska värld! Beatrice från We B Tea håller en te-utbildning med selfcare – den moderna teritualen. Vi kommer tillsammans smakar oss igenom 3 teer. 
- Vi går igenom de 3 viktigaste grunderna i tebryggning
- Ta del av en modern self care-ritual
- Ta te till en ny nivå för en mer hälsosam och balanserad livsstil
Det kommer även finnas möjlighet att inhandla te. Följande finns i sortimentet: Sencha – Mint, Spirulina – Quince, Jasmine – Rose, Houjicha, Ginger - Mint. 

Vi avslutar tillsammans med ett klang-och gongbad!

HemmaHosYogaCare. Lör 27/2 kl 13.00 - ca 14.30 Boka!
OBS! Plats för endast 4 st deltagare.
Kostnad: 240 kr alt 1,5 klipp om du har klippkort.

Varmt välkommen till den lilla Yoga Studion i Ängby! Med tanke på rådande situation erbjuder vi plats för endast ett fåtal deltagare så att vi kan hålla ett tryggt och lagom avstånd mellan mattorna. Vi följer rådande rekommendationer från myndigheter. Du kan även följa kurserna on-line.

Hjärtligt välkommen!