MediYoga i Ängby - höstens yogaklasser!


I höstens yogaklasser får du verktyg för att skapa balans i din vardag både fysiskt och mentalt. Vi gör MediYogapass med inriktning på andning, fokus och avslappning. Syftet är att ge dig enkla nycklar som hjälper dig att sänka din stressnivå. Vi har en inbyggd stressrespons, som är en biologisk funktion som hjälper oss i svåra situationer. Problemet är att idag lever många med ett konstant stresspåslag och det resulterar ofta i fysiska, emotionella och/eller mentala obalanser.

MediYoga är en svenskutvecklad yogaform som testats i ett flertal studier sedan 90- talet och visat resultat på bland annat rygg, hjärta, blodtryck och stress. Under kursen får du lära dig enkla yogaövningar, meditationer och andningstekniker som du enkelt kan använda av på egen hand i din vardag.

Försiktighetsåtgärder i samband med COVID-19
Jag kommer att fortsätta att hålla yogapass i min lilla studio. Precis som tidigare är ni bara max fem deltagare per pass. Det är viktigt att vi tillsammans tar ansvar. Jag tar ansvar för att du tryggt kan yoga i min lokal. Du tar ansvar för att bara komma när du är helt frisk, tvättar händer och håller avstånd. Från och med denna vecka kan du även delta live on-line om du inte har möjlighet att komma till studion. Alla klasser finns i bokning både on-line samt i studion.

Följande vill jag påminna om inför kommande yogaveckor:
- Endast en person går in i taget i lokalen.
- Se till att du har tvättat händerna innan du kommer. Jag kommer att ställa fram handsprit som du tar innan du går in i lokalen.
- Efter passets slut går vi ut en och en.
- Om möjligt ta med egen matta som du kan lägga ovanpå ullmattan, alt ta med handduk. På YinYoga-passen, ta med en handduk som du kan lägga över bolstret som vi använder under passet.
 
Tillsammans klarar vi detta. Nu om någonsin behöver vi yoga och meditation för att stärka oss själva på alla plan. Men också ge oss själva tid för stillhet och återhämtning.

Nyhet! I höst finns även YinYoga på schemat.

Alla yogaklasser passar nybörjare såväl som erfarna yogautövare. 

Hemma Hos YogaCare hösten 2020:
OBS! Du kan även delta on-line!


MediYoga & Andning: Tisdagar start 1/9 kl 9.30-10.30 
MediYogaVardagsbalans: Onsdagar start 2/9 kl 19.00-20.00 
MediYoga Rygg & nacke: Torsdagar start 3/9 kl 12.00-13.00
YinYoga med Klang & Gong: Torsdagar start 3/9 kl 19.00-20.00

Klang-& gongbad: Fredag 27/11 kl 17.30-18.30
Välkommen att bada i härliga ljudvibrationer från klangskålar och gong. Enligt yogisk tradition balanserar vibrationerna från klangskålar och gong kropp och sinne på djupet och stärker kroppen självläkande förmåga.
Drop in: 160 kr alt klippkort

Drop-in: 160 kr/ggr alt  klippkort: Betala för fem & få den 6:e fri.
Terminen startar den 1/9 t o m 3/12 (uppehåll v 44).
Plats: Hemma Hos YogaCare, Martinvägen 22
Info & boka: anna@yogacare.se / 0738-13 44 47. Begränsat antal platser eftersom vi vill hålla ett tryggt avstånd mellan mattorna. Så boka din plats i förväg!

Varmt välkommen till den lilla Yoga Studion i Ängby! Med tanke på rådande situation erbjuder vi plats för endast ett fåtal deltagare så att vi kan hålla ett tryggt och lagom avstånd mellan mattorna. Vi följer rådande rekommendationer från myndigheter. Du kan även följa kurserna on-line.

Hjärtligt välkommen!