MediYoga för ChakraBalans!


Både MediYoga och kvantfysiken ser människan som en energivarelse. I yogans värld
anses ohälsa starta på energinivå och genom att frigöra blockeringar kan du skapa
förutsättningar för att öka ditt välmående både fysiskt och mentalt. I denna kurs djupdyker vi in i chakarsystemet och du får en ökad förståelse för hur ditt energisystem är kopplat till dina fysiska  organ, ditt endokrina körtelsystem samt dina beteendemöster. Vi går lite djupare in på hur du ur ett yogiskt perspektiv kan balansera hela ditt chakrasystem samt på ett fysiskt plan lära dig att stretcha och slappna av i bl.a Iliopsoas och andra djupt liggande muskelgrupper. Passen i kursen arbetar fysiskt, mentalt, emotionellt och energimässigt samtidigt.
Under kursens gång får du dokumentation med yogapass, andningsövningar och meditationer så att du kan fortsätta att yoga hemma om du vill.

Ursprung & forskning
MediYogan, som utgår från den klassiska Kundaliniyogan, är en enkel och lugn form av yoga som passar alla. Det är en terapeutisk yogaform som är framtagen av Göran Boll för Svensk hälso- och sjukvård. Mediyoga är den yogaform som det har forskats mest på inom yogavärlden och den används idag på hundratals olika vårdenheter i Sverige.


Kursstart: Tisdag 5/9 kl 19.00-20.00
Pris: 1 500 kr inkl dokumentation, pdf-filer för yogapassen samt meditationer 
Plats: Yogini, Alviksvägen 43