Pausa dig i form - hitta lugnet när allt skyndar!
Medicinsk Yoga & Mindfulness för kvinnor som längtar efter att sakta ned!


Här får du som längtar efter att sakta ned men känner att du inte har tid för återhämtning lära dig enkla tekniker som tar dig från frustrerad, stel & trött till mjukare i både kropp & sinne där återhämtning är en naturlig del i din vardag.

En enkel och effektiv metod i vardagen! Du får lära dig en enkel och effektiv metod som ger dig verktyg inom medicinsk yoga och mindfulness i form av olika yogaövningar, andningstekniker och meditationer som enkelt och effektivt skapar balans fysiskt och mentalt i din vardag. Du får steg för steg lära dig olika övningar och vilken effekt de har och hur du på ett enkelt sätt kan skapa en rutin för ditt eget omhändertagande som en lustfylld och naturlig del i din vardag.

Vad krävs av dig? Det enda som krävs av dig är en smula nyfikenhet och en intention att du vill skapa en förändring i din vardag som stärker din egna kraft för att må väl. Metoden bygger på
att du kan avsätta minst 10 min för daglig träning under 3 veckor. Det har nämligen visat sig att
små, små doser av daglig träning ger stora hälsovinster.

Mindfulness? Det är ett förhållningssätt till livet som bygger på acceptans och icke dömande.
Tekniken bygger bl a på meditation och reflektion.

Medicinsk yoga? Den medicinska yogan hämtar inspiration från Kundaliniyogatraditionen, en
av de äldsta yogaformer vi känner till. Tekniken bygger på andning, enkla kroppsövningar och
meditationer.

Kursen sträcker sig över 3 veckor: Vi ses live on-line vid 3 tillfällen. Vid varje kurstillfälle gör vi gemensamt ett yogapass och veckans övningar introduceras. Tanken är att du gör din vardagsträning på egen hand mellan kurstillfällena och bygger på så vis upp din vardagsrutin. När vi ses finns tid för reflektion tillsammans i små grupper samt möjlghet att ställa frågor. Steg för steg bygger du upp din rutin som du enkelt kan använda dig av i din vardag. Du kommer att märka en stor förändring i ditt dagliga liv trots att ingenting egentligen har förändrats mer än att du är mer medvetet närvarande och kan därför på ett enkelt sätt ta hand om dig själv med hjälp av yoga & mindfulness i din vardag!  

Kurstillfällen: Söndagar 1/9, 8/9 & 15/9 kl 10.00-11.00.
Investering: Eftersom du deltar i första kursomgången är avgiften endast 1 500 kr. Detta pris gäller endast denna kursomgång. Vid nästa lansering sker en prishöjning. Så passa på att delta denna gång!

Kursportalen: Du får tillgång en kursportal där alla pass finns inspelade. Dessutom finns ett träningshäfte med beskrivning av metod, övningar och meditationer. Du får tillgång till allt material i kursportalen t o m 6 mån efter kursens slut.

Kursledare: Anna Elinder
Anna är yogaterapeut, MediYoga lärare, HormonyYoga lärare, mindfulness-och YinYoga instruktör samt yogamassör. Är utbildad bl a på MediYoga Institutet, Skandinaviens främsta forsknings- och utbildningsinstitut inom yoga och meditation.

Gör en intresseanmälan nedan! Du kan redan nu göra en intresseanmälan för att få information och ett riktigt fint erbjudande inför kursstarten. Gör din intresseanmälan nedan, du förbinder dig inte till något.