sensommarkänsla!


Sensommarkänsla!


Sensommaren infinner sig sakta. Kropp och sinne som fortfarande bär på en skön semesterkänsla. Vill dröja kvar lite till i ljuset, dofterna och smakerna av varm sommar. Ett skifte från lata sommardagar för att så småningom återgå till vardag och rutiner.

Så hur kan vi landa in i vardagen så mjukt som möjligt? Kankse genom att skapa en skön och enkel vardagsrutin för att bevara din sommarenergi. Det finns enkla saker vi kan göra varje dag för att boosta vår inre energi för att på så vis skapa en mjukare övergång från sommarledighet till vardagen.

Det handlar helt enkelt om att skapa balans. När vi är i balans så mår vi bra och vi orkar göra allt det där som vi vill göra. Så vad innebär balans för dig? Brukar du fråga dig själv vad som skapar balans i din vardag? Vad vill du har mer av och vad vill du ha mindre av? Kan tyckas vara en enkel fråga men som vi kanske inte ger oss tid att svara på. Kanske just den frågan kan bli en ny enkel vardagsrutin. Varje morgon innan du öppnar ögonen lägger du dina händer på hjärtat, säger god morgon till dig själv och frågar sedan dig själv hur du vill möta din nya dag? Hur vill du möta dig själv och andra runt omkring dig? På så vis sätter du tonen för dagen och chansen att du får uppleve det som du vill uppleva blir så mycket större! På så vis kan du skapa din dag varje dag för att uppnå balans. Det här är bara ett exempel på hur du kan skapa ditt levande liv i balans.

Att känna livet i sig är att leva ett levande liv i balans! Ett levande liv som är i ständig förädring. Ett levande liv där vi åldras med glädje år efter år. Detta är temat för höstens nya yogakurs, Levande liv - HormonyYoga för balans i livet! En kurs där vi skapar balans i vårt hormon- och lymfsystem i livets olika skiften så att vi lättare kan gå med oss själva istället för emot.
Så ta dig själv i hand och gå med dig själv. Fråga dig själv vad du behöver och vad du längtar efter. Om du vill få inspiration till nya vardagsrutiner är du varmt välkommen på mina yogakurser, drop-in pass eller enskild yogacoachning. Du kanske vill ge dig själv en behandling eller ett skogsbad? Du är alltid varmt välkommen att kontakta mig om du vill få tips och inspiration!

Varma sensommarhälsningar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie-Louise » sommarvila!:  ”Så fint och tänkvärt skrivet. Tack ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln