Mjukstarta det nya året!

En mjuk start in i det nya året!
Ett nytt år, fyllt av förväntningar och kanske en längtan efter förändring! Brukar du ge dig själv ett nyårslöfte? Jag själv är lite kluven tll nyårslöften då jag känner att det snarare innebär prestation istället för inspiration. Traditionellt sett startar vi det nya året med många löften och mål - en rivstart för att förbättra våra liv. Men vad händer om vi istället mjukstartar året? 

Vad händer i stillheten?
Att sträva efter förändring är hälsosamt, men det är också viktigt att stanna upp och lyssna inåt för att hitta vägen till dina mål. Innerst inne vet vi vad vi behöver och vad som är viktigt för oss. Det är i det stilla och lugna sinnet som våra mest sanna önskningar kan höras. Tich Nhat Hanh påminner oss om att ha önskningar är normalt, men de ska inte hindra oss från att leva lyckliga här och nu.

Risken med en rivstart!
Att sätta upp mål är fantastiskt, men en för intensiv rivstart kan ha sina risker. Att vara för fokuserad på ett specifikt mål kan göra att vi missar nya möjligheter längs vägen. Vi kan också tappa lusten och riktningen om vi känner oss överväldigade. Som med alla resor är själva resan lika viktig som målet.

PausKompassen - guiden till förändring!
För att mjukstarta det nya året och förverkliga förändring på ett hållbart sätt, vill jag ge dig en PausKompass. En kompass som guidar dig genom små pauser under dagen för att minska stress, öka rörlighet och skapa en känsla av inre lugn. Det är inte bara en metod för att ta reda på vart du vill, utan också ett sätt att bibehålla riktningen mot din önskade förändring.

Hur Fungerar PausKompassen?
1. Andning: Starta dagen med att fokusera på din andning. Ta tre minuter för att lugna nervsystemet och skapa klarhet inför dagen.
2. Rörelse: Mitt på dagen, unna dig själv fem minuter av enkla rörelser. Medicinsk yoga kan på ett väldigt väldigt eneklt och effektivt sätt att mjuka upp kroppen och ge ny energi.
3. Mental stillhet: Avsluta dagen med tre minuter av mental stillhet. En kort meditation eller mindfulness-övning för att varva ner inför kvällen.

Att leva förnöjsamt här och nu!
PausKompassen blir inte bara ett verktyg för att hålla riktningen mot förändring utan också ett sätt att hitta lugnet när allt skyndar. Genom att stilla sinnet och slappna av kroppen, öppnar vi upp för svaren. Svaren på vart vi vill och hur vi ska nå dit.

Så, låt oss mjukstarta året tillsammans. Låt PausKompassen vara din guide till lugn och mjukhet i varje steg av din förändringsresa. Genom att leva förnöjsamt här och nu kommer vi att upptäcka att svaren och riktningen kommer till oss när vi minst förväntar oss det.

Ladda ner din PausKompass nu - mjukstarta ditt nya år!
Du är redo att börja din resa mot lugn och mjukhet. Genom att ladda ner din PausKompass idag tar du det första steget mot att integrera små pauser i din dag för att minska stress, öka rörlighet och skapa en känsla av inre frid. Klicka nedan för att få din kostnadsfria PDF-fil med PausKompassen, inklusive tydliga instruktioner och exempel på övningar.

Välkommen till en mjuk start på det nya året!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Marie-Louise » sommarvila!:  ”Så fint och tänkvärt skrivet. Tack ”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln